משהו מוזר בתוך הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/07/2014 | 10:35 | מאת: שירלי

הייתה לי דלקת קלה מתחת לחניכיים למטה. המקום היה נפוח ויכולתי להרגיש אותו באמצעות הלשון לאחר כמה ימים היא עברה אך במקומה נותר חתיכת עור תלויה שגם אותה אני מרגישה בעזרת קצה הלשון. זה לא כואב. למי פנים בעניין זה? האם רופא שיניים רגיל יכול להסיר את זה? כמו כן - אשמח אם תוכלי להרגיע אותי שברוב המקרים זה שפיר. תודה

29/07/2014 | 13:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

שרלי שלום פצע שאינו חלף לאחר 7-10 ימים בחלל הפה דורש בדיקה רצוי אצל מומחה/ית לכירורגית פה ולסת. במידה ואינך נגישה להגיע פני לפחות לייעוץ ראשוני אצל רופא/ת השיניים שלך בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות