צע בפה מודאגת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/04/2004 | 23:37 | מאת: מירי

שלום לפני כמה חדשים הרכיבו לי שניים תןתבות עליונות ונוצר לי פצע לא כואב בין החך הרך לקשה כבר שלושה חדשים שהפצע לא נרפא הרופאים שבדקו אמרו שזה מהחיכוך של התותבת שאלתי היא האם להסתפק בזה ? או להמשיך לברר? מה הם סימני סרטן הפה? בתודה אני קצת מודאגת

11/04/2004 | 21:50 | מאת: ד"ר מיכה פלד

חשוב מאוד כל פצע בחלל הפה שאינו עובר לאחר כעשרה ימים חייב בבדיקה מקיפה הכולל אף לקיחת ביופסיה ניתוחית מאזור הפצע. אני ממליץ לפנות למרפאות חוץ פה ולסת על מנת לבצע בדיקה זו ניתן לקבל התחייבות קופ"ח לצורך בדיקה בעזרת הפניה של רופא משפחה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות