פצעון בחיך העליון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/06/2014 | 00:19 | מאת: מוריס

א.אני בן שלושים לפני כחודשיים הופיע לי פצעון קטן כ2-3 מ"מ בחיך העליון קרוב יותר לחלקו האחורי של הפה, אינו כואב אולי קצת מציק, הפצעון מתנפח לכמה שעות עד יום, ואז מתפוצץ , לאחר כמה ימים הסיפור חוזר, אינני בטוח אך נדמה לי שההתנפחות באה לאחר אוכל חריף, האם יש סיבה לדאגה? ב. כ3 חודשים יש לי שלפוחית דם בקצה שתי השפתיים, לפני שראיתי את זה הייתי נושך את השפתיים, מאז לא נגעתי אך השלפוחית נשארה היא לא כואבת ולא גודלת, האם יש סיבה לדאגה? רופא המשפחה אומר שיעבור, רציתי מאוד לשמוע את דעתך, בתודה מראש! וסליחה על הכתיבה הארוכה!

19/06/2014 | 13:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

מוריס שלום הפצעון בחך יכול להעיד על חסימה או דלקת בבלוטת רוק קטנה. כדאי להבדק אצל מומחה פה ולסת או מומחה ברפואת הפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות