לימפה?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/04/2004 | 17:33 | מאת: לימור

שלום, לאחרונה הופיעה אצל אימי בלוטה על הפנים לצד האוזן. רופא המשפחה אומר שזה בלוטת הלימפה ושאין מה לדאוג, אך היא מחפשת על כך עוד אינפורמציה. אודה אם תענה לי ואולי תפנה אותי למקורות ידע. כל טוב וחג שמח, לימור

11/04/2004 | 21:54 | מאת: ד"ר מיכה פלד

חשוב לדעת כמה זמן הבלוטה נפוחה והאם אכן מדובר בבלוטת לימפה ולא גידול מסוג אחר ייתכן שזו נפיחות של בלוטת רוק הפרוטיס וגם כאן כדי לבצע בירור מקיף על מנת לקבל תשובות יש לעבור בדיקה קלינית כמו כן בדיקת CT ולעיתים אף דיקור של הבלוטה על מנת לאבחן את ריקמה זו. נא לפנות למרפאות חוץ פה ולסת עם הפניה של רופא כללי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות