המשך לשאלה ! פלוס פגישת יאוץ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/04/2014 | 08:23 | מאת: דימה

שלום לך רופא יקרה דייר היילה קליין ! רשמתי לך לפני איזה חודש ולא שמתי לב שענית לי ! מאווד חיכיתי לתשובתך ! )))) אמרתי לך שאני סובל כבר איזה שנה פלוס בערך מיכאב בזווית הלסת מימין פלוס נפיחות במקום שאני מאווד מרגיש אותה ! הרופאה שלך אותי לנקר את הבלותה שיש לי מאחורי האוזן (נפיחות) הרופאה היה רושם בכל המיכתבים שלו לרופאים שיש בלותה בגודל של סיימ וחצי ! באתי עליו לפני חודש והוא נגעה במקום ואומר היתה פה בלותה אני חא זוכר אמרתי לו כן ! הוא אמר אז נהדר עכשיו היא נעלמה סעה אתה בריא מי בחינתי ! וזה מאווד כואב ! רשמתי לך בעבר שהוא שלך אותי לנקר את הבלותה המנקר אמר שאיפשר לנקר את זה זה מאווד קטן ! אש רשמת לי שיש לשקול לעשות אנדוסקפיה ! שאלת אותי אם זה כועב אחרי אוכל הבלותה , התשובה שלי כן כואב מה עושים! פה ולסת לא רוצים לעזור ! אני כבר בעלם ! מי כול הרפואה הזאת ! כול תור אני מחכה שלושה חודשים וגם זה בחי תועלת! הילה קליין האם אני יכול לבואה אלייך לטיפולים !? יבנתי שאת גם מטפלת !?

29/04/2014 | 00:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

לתאום תורים ניתן לפנות דרך " תאמו תור" בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות