אי תפקוד של בלוטת רוק תת-לסתית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/04/2014 | 14:50 | מאת: חנקה

במיפוי סטטי ודינמי נמצא שבלוטת הרוק התת-לסתית מצד ימין אינה מתפקדת כלל. מה היא המשמעות של הממצא ומי הרופא שממשיך את הטיפול. בתודה, חנקה

08/04/2014 | 05:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

חנקה שלום משמעות הממצא הו כי בלוטת הרוק לא מפרישה יותר רוק ככול הנראה. את הבדיקה לש המיפוי יש להשלים עם בדיקה קלינית של הבלוטה. אינני יודעת את ההסטוריה ומדוע הפנו אותך לבדיקה. האם את סובלת מכאבים / נפיחויות או יובש פה ? בכל אופן את הבדיקה כדאי לבצע אצל מומחה/ית בכירורגית פה ולסתות המתמחים בטיפול בבלוטות הרוק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחי בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות