הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/04/2014 | 19:22 | מאת: שירה

שלום במסגרת התחלת הטיפול של כתר זמני , והתחלת מדידות לכתר קבוע , הרופאה שגילתה שכנראה אצטרך הארכת כותרת , ושולחת אותי למומחה לחניכיים עד התור ייקח עוד זמן . תוכלי בבקשה להסביר לי את הפרצדורה ומהם התופעות לפני ואחרי כולל כאבים , נפיחות וכל התופעות שיכולות להיות והאם הניתוח מסובך ?

08/04/2014 | 05:42 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום מטרתה של הארכת כותרת היא לקחת חלק משורש השן הנמצא בתוך החניכיים ולחשוף אותו כך שהכותרת הקיימת תגדל והרופאה שלך תוכל לבצע כתר אופטימלי. בניתוח כולל בד"כ הסרה מסויימת של רקמת חניכיים ו/או עצם. הניתוח לא נחשב מסובך בהצלחה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות