לפני השתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/03/2014 | 20:27 | מאת: מזי

איזה צילומים ובדיקות עוד צריכים בדרך כלל לעשות לפני התקנת שתל ומי אמור לתת את ההנחיות הרופא המשתיל או הרופא הכללי/המשקם שימשיך אחר כך את הטיפול? והאם הרופא המשתיל צריך לעשות ביקרות ולראות את המקום לפני ההשתלה?

08/04/2014 | 05:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

מזי שלום בדכ מקובל לבצע סיטי דנטלי של הלסת או האזור בלסת שבו אמורה להתבצע ההשתלה. הצילום מדגים את גובה ורוחב העצם הזמינה כמו כן מבנים אנטומים חשובים. במצב אידיאלי מומלץ כי יהיו מעודכנים בצילום הכירורג/ית והרופא/ה המשקם. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות