שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/03/2014 | 22:22 | מאת: עדי

שתל ראשון נדחה ,האם בפעם השנייה הסיכוי שידחה גבוה עד כגי דחייה פעם נוספת?

28/03/2014 | 12:37 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם ידועה מה הסיבה לכשלון השתל? האם השתל בוצע אצל כירורג מומחה? האם אתה בריא/ה בד"כ ? מעשן/ת? סובל/ת ממחלת חניכיים? האם השתל בוצ בו זמנית עם העקירה? אם תפרט/י אוכל לענות תשובה יותר מדוייקת בברכה, ד"ר הילה קליין

28/03/2014 | 15:25 | מאת: עדי

לדברי הרופא לא תמיד ידועה הסיבה הרופא שהשתיל הינו רופא שעוסק רק בהשתלות עם נסיון של 20שנה האיש בריא לא ידוע על מחלת חניכיים לא מעשן השתל לא בוצע תוך עקירה 4 שתלים נקלטו ורק אחד לא

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות