שלום רב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/03/2014 | 22:05 | מאת: סימפלי רד

בהמשך לשאלתי כאן ,בנסיון להבין כמה מושגים שרשם הרופא,רשמת שיש רגישות בד"כ בשרירי הלעיסה והצוואר ,מסטר טמפורליס וSCM,כאשר יש יתר פונקציה שלהם .מה הכוננה ביתר פונקציה? אני סובל מכאבים במפרקי הלסת ולא ידעתי באמת שיש קשר גם לסחרחורות וכאבי הראש שאני סובל. אובחנתי -TMG DISORDER

06/03/2014 | 13:20 | מאת: ד"ר הילה קליין

יתר פונקציה היא פעילו ביתר או עומס על צד אחד . לדוגמא אחד משרירי הצוואר ה SCM אם הוא מופעל ביתר מהצד השני עשוי לגרום לכאבים ברא בפנים ותופעה של סחרחורות וורטיגו. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות