מתחננת לחייך 2

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/03/2004 | 22:46 | מאת: רונית

27/03/2004 | 22:57 | מאת: רונית

בהמשך להודעתי הקודמת, בהנחה שאכן מדובר בבעיה הנקראת: vertical maxillary excess , אשמח לדעת האם ניתן לפתור את הבעיה רק ע"י פתרון כירורגי וכמה זמן לוקח תהליך כזה עד לקבלת התוצאה הרצויה האופטימלית. כמו כן אשמח לדעת האם כל מומחה פה ולסת מטפל בבעיה כזו? אשמח לתגובתך המהירה שכן הבעיה מפריעה לי ביותר וברצוני לטפל בה במהירות האפשרית. בתודה מראש- רונית

02/04/2004 | 12:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רונית, הטיפול הוא טיפול משולב תחילתו בהכנה אורתודונטית לקראת הניתוח וגם לאחר הניתוח יש צורך בטיפול אורתודונטי, חשוב לי לציין שיש לאבחן את הבעיה בבדיקה קלינית ועל פי זה לקבוע תוכנית טיפול

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות