ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/03/2004 | 16:58 | מאת: david

שלום רב, מזה כשנה אני סובל כל הזמן מהימצאות רוק סמיך ודביק בתוך הפה עם טעם רע וכמובן מלווה עם ריח רע !!! מה הבעיה שלי ואיך פותרים אותה ? לתשובתך אודה מאוד . בברכה,

15/04/2004 | 14:56 | מאת: מה אכפת לכם????????

אנו לומדים בבית ספרנו אשר באופקים על ריחות מהפה אנו נשמח מאוד אם תהיה לך תשובה נא לידור קשר...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13/08/2004 | 19:20 | מאת: שירלי

אותה בעיה בדיוק ! בדיוך איך שתיארת . אני רואה שמזמן כתבת את זה - יש שינוי , מצאת פיתרון לריח??

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות