מתחננת לחייך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/03/2004 | 12:49 | מאת: רונית

שלום רב! אני בת 29, ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיה לחייך. הבעיה נובעת מכך שכל הלסת העליונה שלי בולטת החוצה, ומעבר לכך, כאשר אני מחייכת, נחשפים גם החניכיים העליונים לגמרי, ובכך מעצימים את הבעיה. ברצוני לברר האם קיים פתרון לבעיה, שמיותר לציין כי היא מאוד מפריעה לי. היכן עושים זאת? במה זה כרוך? כמה זה אמור לעלות? האם זה דורש אישפוז? ועל כמה זמן החלמה מדובר? בתודה מראש- רונית

17/03/2004 | 10:09 | מאת: miri

17/03/2004 | 10:10 | מאת: miri

17/03/2004 | 10:09 | מאת: miri

26/03/2004 | 12:53 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רונית שלום, סליחה על האיחור בתשובה, בעיתך מוכרת ומתאפיינת במושג הנקרא vertical maxillary excess בחיוך ובדר"כ במנוחה ישנה חשיפה של שיניים עליונות וחניכיים מאחזות בצורה הבולטת לעין דרך הטיפול בנושא אסתטי זה הוא שילוב של אורתודונטיה וכירורגיה ע"י שינוי עמדה של לסת עליונה ניתן למנוע חשיפת יתר של חניכיים מאחזות חשוב לדעת שיש לאבחן בעיה זו ע"י רופא מומחה פה ולסת ואו אורתודנט

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות