פיהוק גורלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/03/2004 | 11:02 | מאת: חני

שלום רב! אתמול פיהקתי פיהוק רחב גדול ומרווה, בשיאו נשמע קליק רציני( כנראה מהמפרק הימני של הלסת) לא ייחסתי לכך חשיבות והלכתי לישון. היום בבוקר כשפיהקתי, שוב היה כאב באותו המקום. כך גם כשאני פותחת את הפה בזוית כהה מהרגיל. כמו כן ישנה בליטה באזור(בדיוק באמצע אורך האפרכסת),לעומת הצד השני של הלסת. האם זה כאב שיחלוף? האם תחזור הבליטה למקומה? לעשות משהו? תודה מראש על התיחסותך. יום טוב

24/03/2004 | 13:05 | מאת: ד"ר מיכה פלד

יש צורך לבדוק את המקום עברו מספר ימים ואני מקוה שישנה הטבה, אני ממליץ לבדוק את הנושא לעומק .

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות