סד קשיח :-(

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/03/2004 | 09:15 | מאת: ק

קיבלתי לפני יומיים סד קשיח לאחר שרופאת השיניים שלי איבחנה "בעיות במפרק הלסת". השתמשתי בו בשני הלילות האחרונים וממש סבלתי. הדבר הזה מפעיל לחץ איום ונורא על השיניים התחתונות (ובמיוחד הקדמיות) וכשאני קמה בבוקר הכאב הוא עצום. ההרגשה היא כאילו מישהו ניסה להזיז לי את השיניים כל הלילה. האם זה נורמלי ועליי להתרגל או שיש לשוב אל רופאת השיניים? תודה ויום טוב, ק.

26/03/2004 | 12:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

יש לפנות לרופאת שיניים ולידע אותה בבעיה זו, לוקח כמה פגישות על מנת להגיע למצב בו הסד לא יגרום לכאבים וישב פסיבי על שיניים תחתונות. בכל מקרה מומלץ בימים הראשונים ללבוש את הסד למספר שעות בערב להתרגל אליו ואז רק לנסות ללילה שלם

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות