השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/03/2004 | 12:45 | מאת: רונן

ד"ר שלום ברצוני לדעת מה ההבדל בין השתלת עצם מלכותי לבין השתלת עצם של המטופל (ע"י הפרדת כדוריות הדם שהמטופל נותן אם אני מבין נכון) ומה מומלץ בתודה מראש רונן

23/03/2004 | 01:10 | מאת: ד"ר קרייצפלד

השתלת עצם מלכותית אשר בדכ היא ממקור בקר הינו יתרון מצליח ברוב המקרים בעיקר בהרחבה או בעיבוי הרכס אשר תומך בשיניים. החיסרון בשימוש בעצם עצמית הינו פתיחת אתר ניתוחי נוסף. השימוש בהפרדת כדוריות דם של המטופל הוא אמצעי נוסף שאכן יכול לעזור בבנית העצם אך רופאים גובים על כך סכומים לא מוצדקים מבלי להתחשב בעובדה שהדם בסה'כ אינו כרוך בתשלום והסט של המבחנות עולה כ 60 ש'ח בלבד. לכן יש לחשוב פעמיים לפני שמשלמים. מומחה חניכיים ישמח לעשות טיפולים אלה היות והם מחליפים רכב פעמיים בשנה אנה לתשומת לבכם

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות