יובש בחיך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/03/2004 | 08:46 | מאת: גילי

ביצעתי בדיקה באונ' תל אביב בבלוטות הרוק לפני כשנה וובלוטה בחיך לא הפרישה נוזל ללא גירוי. כיום, מדי פעם אני סובלת מחיך ישב מאוד ואף חלק מהלשון ההרגשה נוראית ,מה עושים. אני בת 39 עשיתי בדיקה אצל רופא עינים אין בעיה של דמעות. תודה,

09/03/2004 | 18:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ישנם בשוק תכשירים תחליפי רוק כמו כן ניתן לקבל מירשם לתרופות המעודות יצור רוק. ברצוני לקבל מידע נוסף לגבי תשובת הבדיקה איזו בלוטות נבדקו והאם בוצעו בדיקות דם כלליות אשמח לקבל את האינפורמציה

11/03/2004 | 11:18 | מאת: המשך ליובש בחיך

דר' שלום, בוצעו בדיקות דם כלליות , אם תוכל לנקוט בבדיקה ספציפית אשמח לתת לך את תשובתה. לגבי בלוטות הרוק נבדקו בלוטות חיך אחד ומתחת ללשון, מתחת ללשון הבלוטות עבדו ללא גירוי ועם גירוי לגבי החיך הבלוטה לא הפרישה רוק רק כאשר היא קיבלה גירוי חמצמץ. ב ב ר כ ה, גילי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות