שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/11/2003 | 09:06 | מאת: לי

שלום רב, לפני כשנה אובחנה אצלי שחיקת סחוס, אני סובלת מכאבים חזקים בלסת, כאבי ראש, וכאבים באזור האוזניים, הכאבים מתעצמים בבוקר ופוחתים במשך היום. אני ישנה עם סד לילה, ולהרגעה ומניעת דלקת קיבלתי טיפול במשך שלושה שבועות עם כדורי VIOX , ולא חשתי בשיפור. מה עלי לעשות?

26/11/2003 | 12:10 | מאת: ד"ר מיכה פלד

כאב מהמפרק הוא כאב המאפיין מטופלים אשר שוחקים שיניים בלילה או פאראפונקציה במשך היום . יתכן ויש צורך בבדיקה מקיפה יותר . ישנה מרפאה במחלקתי אשר מטפלת בנושא זה אנא פני אלינו בהקדם.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות