דורמיקום לילד בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/03/2004 | 15:19 | מאת: רונית סופר

שלום רב, בני בן ה-4 שנים סובל מעששת בשיניים הקדמיות העליונות ובהמלצת הרופא נדרש טיפול שורש אחד ו-4 כתרים. הרופא ממליץ לבצע את הטיפול לאחר מתן דורמיקום דרך הפה. אשמח לקבל מידע בנושא כמו שכיחות השימוש בילדים, תופעות לוואי, סכנות / נזק בלתי הפיך, יתרונות וחסרונות. בתודה מראש, רונית סופר

01/03/2004 | 22:22 | מאת: ד"ר מיכה פלד

דרכי הטיפול בילדים הוא מגוון, יותר נפוץ הוא השימוש בגז צחוק השימוש בדורמיקום מחייב מעקב צמוד אחר המטופל עם ע"י מכשיר למדידת הסטורציה ולחץ הדם ובמעקב לאחר הטיפול לכן העדיפות היא להשתמש בדורמיקום במסגרת בית חולים, חשוב מאוד, דורמיקום אינו תחליף לשימוש בהרדמה מקומית מאחר ומדובר בטישטוש בלבד. יש לברר את מיומנות ונסיון הרופא בטיפולים אילו לפני תחילת הטיפוךל

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות