לסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/02/2004 | 23:13 | מאת: 27

שלום, משהו שדי מציק לי, אבל קשה לי לתאר: כשאני לועסת או מפהקת, אני מרגישה שהלסתות שלי זזות באופן שמסב לי אי-נעימות. לא כואב, אבל לא נעים. כאילו העצמות שלי לא מחוברות כמו שצריך, ונשמעים קולות המורים שאכן יש תזוזה של העצמות. מה זה אומר? ממה זה נגרם? האם אפשר "לתקן"? אם לא, איך אפשר למנוע את התדרדרות המצב? תודה רבה מראש.

01/03/2004 | 22:14 | מאת: ד"ר מיכה פלד

בעיות מפרק הן דבר שכיח, העצמות שאת מציינת אינן מחוברות זה לזו באופן ישיר ישנו פרק הלסת, דיסק ובסיס הגולגולת המהווים מכלול אחד, לעיתים ישנם קליקים בפתיחת הלסת ותנועות של הלסת מה שמראה על תזוזה של הדיסק ובדר"כ עיקוב בחזרתו לעמדה הרצויה, עם הקליקים מלווים בכאב ואו בהגבלה בפתיחת פה ותנועות לסת יש לפנות לייעוץ ואבחנה במרפאות מפרקי לסת בבי"ח רמב"ם

03/03/2004 | 17:47 | מאת: שלי

בשנים האחרונות אני חשה בשינוי במבנה הלסת שלי. הצד השמאלי של הפנים נראה נפול ולא סימטרי.\מה יכולה להיות הסיבה לכך? בתודה מראש

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות