פצעים בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/12/2003 | 23:34 | מאת: פונה

לבתי בת ה- 11 יש לעתים קרובות פצעים בפה שממש מפריעים לה לאכול. בעבר כשהייתי פונה לרופא הילדים שלנו בענין, הוא נהג לומר שאין מה לעשות, כביכול ביטל את הענין. אבל הייתי רוצה לברר מה מקור התופעה (לבעלי יש גם פצעים כאלה מדי פעם אבל לילדים האחרים אין.. משהו גנטי?), והאם בכל זאת יש טיפול מקומי שהוא יעיל בזמנים בהם הפצעים מכאיבים במיוחד. האם יש סוגי מזון אשר מהווים טריגר להתפרצות הפצעים? רב תודות, פ ונה

02/12/2003 | 19:16 | מאת: חיים

תנסי במרפאה לרפואת הפה. ישנן כאלו באונ' תל אביב ובמספר בתי חולים ברחבי הארץ או באופן פרטי

03/12/2003 | 20:22 | מאת: מיואאש

ערב טוב לך האמת אני בחור בן 27 אותו מקרה קורה לי גם הלכתי כמה פעמים לרופא והוא אומא זה מהאל ואין מה לעשות אבל אני לא הקשבתי לו וביקשתי בדיקה בב"ח בלינסון לפה ולסת ביקשו ממני קודם לעשות בדיקות דם וגם גסטרו לדרכי עיכול כבר עשיתי בדיקות דם הכל תקין חוץ מחוסר בברזל וזה 90 אחוז קורה מחוסר ברזל תעשו לה ותראי מה יהיה

01/02/2004 | 14:39 | מאת: סיס

לבעלי יש פצע בפה והוא לא יכול לאכול מאכלים חמוצים וחריף. עשו לו פעם לפני כשנה ניתוח להסרת הפצע והוא לא נרפא מה עליו לעשות וממה נובע הפצע. הרופאה שטיפלה בו אמרה לו שזה מהחיים שהוא חי. אבקש חוות דעת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות