נפיחות מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/05/2007 | 20:41 | מאת: ש.ב.

לפני מספר שבועות הופיע אצלי מתחת ללשון "גוש" של נפיחות מתחת ללשון. הגוש בד"כ לא כואב (לפעמים קצת צורב) אך מטריד, ולמרות שחלפו מספר שבועות הוא לא נעלם. כיצד ניתן לטפל בבעיה?

14/05/2007 | 01:14 | מאת: יניב

תיגש לרופא פה ולסת או למומחה לרפואת הפה ותקבל פיתרון הולם לבעייה. סביר להניח שזו בעיה שקשורה לבלוטות רוק קטנות....אבל זו ירייה באפילה.

19/05/2007 | 20:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

לש.ב פנה לבדיקה אצל כירורג פה ולסת. ייתכן ומדובר בפגיעה בבלוטות הרוק התת לשוניות בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות