שן בינה כלואה שוכבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/05/2007 | 18:03 | מאת: אבי

בצילום פנורמי רואים אצלי בלסת מצד שמאל שן בינה כלואה במצב אופקי לגמרי. הרופא טוען שחייבים להוציא אותה כי היא נראת לו קצת עששתית. (למרות שזה נראה לי לא מובן איך עששת חודרת מתחת לחניכיים). שאלתי היא האם הוצאת שן במצב כזה מסובכת יותר מהוצאת שן בינה הכלואה בצורה אחרת?

12/05/2007 | 23:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאבי קשה לענות על שאלתך שכן הקושי מתבטא גם בצורת השורשים ובעומק הכליאה הוורטיקלי. בכל מקרה כדאי לפנות לכירורג פה ולסת לצורך עקירת שן הבינה. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות