כאבי לסת ואוזן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/02/2004 | 13:46 | מאת: ל.א

הנני סובלת מקושי בפתיחת הפה כיוון שישנם כאבים וקליקים בצד השמאלי זה קרה בגיל חטיבה כיום אני לאחר צבא היתי בבי"ח נעשה צילום והסטייה היתה קטנה אך לאחרונה הכאבים מתגבריםבמיוחד בלעיסה ויש תחושה של הרדמות של האוזן (השמאלית)בצד של כאבי הלסת האם יש ללכת לבדיקה והאם יש מה לעשות בנידון?

24/02/2004 | 12:14 | מאת: ד"ר מיכה פלד

יש צורך לא רק לבדוק אלא לטפל בנושא. הצורה הטובה ביותר הוא במסגרת המחלקה שלי ישנם מומחים המטפלים גם בבעיה זאת , אך העיקר לא להגדיל את הנזק. בתודה ד"ר מיכה פלד.

01/03/2004 | 08:36 | מאת: ארנון

גם לי יש כאבים דומים... האם זה התחיל ממכה חיצונית? האם את שוחקת שיניים? איך נקרא המצב בלועזית? מה ניתן לעשות כדי להקל? משחה? חימום?

04/04/2004 | 19:53 | מאת: ליטל

יש לי גם מצב דומה... כאבים בצד הימני של הלסת שמתחרפים עם הזמן.. לקחתי כבר כמה וכמה פעמים כדורים לכאבים אך זה לא הפסיק, לבסוף הסתבר שהסגירה של הלסת והשיניים לא טובה.. דבר שבא מעצמו במשך השנים.. ולפיתרון אני צריכה לשים פלטה במשך כ-8 חודשים עש שישתפר המצב.. אם לא ישתפר זריקות וניתוחים..

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות