prophilaxis

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/02/2004 | 11:52 | מאת: שרון

שלום. אני שיננית שאמורה לטפל בילד בן 10, השוקל 23 ק"ג וזקוק לאנטיביוטיקה פרופילקטית לSBE. רופא השיניים טוען שיש לתת לו 50מג"ר לק"ג משקל (1150מג"ר) מוקסיפן כשעה לפני הטיפול. קרדיולוג הילדים טוען שלפי הפרוטוקול הילד זקוק ל2500מג"ר מוקסיפן לפני הטיפול(טוען שצריך לתת מנה של יומיים לפני הטיפול). למי עלי להקשיב ומי צודק. אם יש לך פרוטוקול מעודכן אבקש מקורות. תודה

22/02/2004 | 11:13 | מאת: ד"ר מיכה פלד

על מנת לפתור את כל הבעיות יש לפנות לאתר של American Heart Association שם תקבלי את כל התשובות לגבי חישובי משקל והצורך בלתת שעה לפני את הכמות הדרושה

22/02/2004 | 11:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

על מנת לפתור את כל הבעיות יש לפנות לאתר של American Heart Association שם תקבלי את כל התשובות לגבי חישובי משקל והצורך בלתת שעה לפני את הכמות הדרושה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות