חשוב\\=

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/04/2007 | 01:26 | מאת: הילה

שלום, לפני כחודש וחצי בערך הרגשתי שתפוס לי ממש מתחת לאוזן בצד ימין. אחרי כמה ימים זה עבר וכשזה חזר זה התחיל לכאוב לי והרגשתי קליקים כל פעם שפתחתי את הפה. כל כמה זמן זה עבר ליום יומיים וחזר בצורה גרועה יותר. עכשיו אני יכולה לפתוח את הפה ממש קצת ורק כשאני מזיזה את הלסת התחתונה לצד שמאל אני יכולה לפתוח את הפה עד הסוף וכשאני סוגרת אותו בחזרה יש קליק. כתוצאה מכך קשה לי לאכול. יש לציין שיש לי פלטה שקופה כבר שנתיים (שצריך לשים רק בלילה) אז אולי זה בגללה...? זה מאוד מטריד אותי ואני מפחדת ללכת לרופא כי אני לא יודעת מה הוא יגיד לי וזה מלחיץ אותי מאוד.. רציתי לדעת מה הן האפשרויות ומה זה בכלל?? ומה הסיכוי (אם יש..) שאני אצטרך ניתוח? בתודה מראש.

22/04/2007 | 18:34 | מאת: ד"ר מיכה פלד

להילה שלום! ככול הנראה הינך סובלת ממיקום לא תקין ( קדמי ) של הדיסק במפרק הלסת. בבעיה זו ניתן לטפל ע"י סד לילה / וזיותרפיה. לעיתים במצבים מסויימים יש צורך בהתערבות כירורגית. פני לאבחון במרפאות פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות