אפטות בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/12/2003 | 20:09 | מאת: מודאג

אני בן 26 סובל כמעט מזה שנים מהאפטות בפה וזה גורם לי להיות עצבני מאוד שברגע שאני אוכל לא יכול גם לדבר קשה מה אפשר לעשות כמובן טופלתי בכל מיני תרופות דוגמה [אורקורט] וKANKA [ניסטטין רדי מיקס] ללא הטבה זה חוזר שוב ביקשו ממני לעשות גסטרו ובדיקת דם בבדיקת דם הכל תקין חוץ מIRON תוצאה 45 אני מקבל היום כדורים בשם [סלו-פה פוליק] בבקשה מה יכול להיות

02/12/2003 | 19:18 | מאת: שלמה

חוסר בברזל יכול להיות הגורם לפצעים האלו - מנסיון. במידה ולא ישתפר המצב תחפש מומחה לרפואת הפה לבירור יסודי

08/12/2003 | 18:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אני רואה שאתה מקבל את הטיפול הנכון , אין הרבה מה לעשות מעבר לטיפול אותו אתה מקבל.

08/12/2003 | 20:24 | מאת: מודאג לד"ר מיכה

תודה שענית לי אבל יש לי שאלה מעניינת . השאלה היא למה זה קורה לי הרבה? האם יש קשר לבין עצירות לבין פצעים בפה? כי אני מועמד לעשות גסטרו לדרכי עיכול השבוע הבא לא ניסיתם לעלות על הבעיה . אין דבר שאין סיבה לזה נכון?

05/03/2004 | 22:05 | מאת: איזה סיוט

אני סובל מאפטות כבר כמה שנים, ובשנתיים האחרונות זה החמיר.. ממש כל מספר שבועות מופיעים לי מפסר אפטות על הלשום והשפתיים למשך שבוע עד 10 ימים.. זה גורם לי להיות עצבני ולהיות במצב רוח רע כי בקושי אפשר לדבר ולאכול.. נסיתי מספר משחות אך ללא הועיל.. בשנה האחרונה הייתי בדרום אמריקה ולא הופיע לי אפטה אפילו פעם אחת וכשחזרתי, כעבור 4 ימים הופיע לי שוב!!! אמרו לי כי זה כתוצאה ממתח למרות שלא הרגשתי כי אני במתח. בבדיקת דם התגלה כי יש לי חוסר ב B12 למרות שאני אוכל בשר, ירקות, פירות ומוצרי חלב, אז איך זה שבדרום אמריקה לא הופיעו לי פצעים. האם למשהו יש לפחות המלצה על משחה או תמיסה שתעזור לי בשיכוך הכאבים (לא אורקוט) אם לא תעזור בריפוי הפצע. והאם למשהו יש רעיון במציאת שורש הבעיה...כי זה ס י ו ט תודה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות