כאבי אזניים וקליקים-המשך מ-2 .1

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/02/2004 | 22:10 | מאת: דינה

ברצוני להוסיף כי אני סובלת מהקליקים מעל האוזן בעת אכילה,ולא באופן קבוע.

08/02/2004 | 15:57 | מאת: ד'ר לוינשטיין

היי דינה קליקים מעל האוזן בעת אכילה משמע קיימת בעיה עם הסחוס במיפרק הלסת אם את רוצה להמנע מבעיות נוסופת או חמורות יותר אני מציע: 1.יש להמנע מאכילת דברים קשים כגון: מסטיק,תפוחים,הקשה של הלחם,גרעינים,וכו' 2.סד לילה יעזור מאוד כל טוב

14/02/2004 | 14:56 | מאת: מ.ס

אני בן 36 סובל מקלקים במפרקים וכאבים באוזניים ולפני כ- 3 חודשים התחלתי להרגיש סחרחורת ואי שיווי משקל.

14/02/2004 | 20:33 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב, בעיות במפרקי הלסת מתבטאות בדר"כ ע"י כאבים בצדי הפנים, כאבים בשעת לעיסה קליקים המלווים בכאב, חוסר יכולת לבצע תנועות שוות עם הלסת לכל הכיוונים ואף כאבי אוזניים. סחרחורת ואיבוד שווי משקל אינם תופעות הנלוות לבעיות אילו אך כדי מאוד לשלול בעיות המפרקי הלסת ע"י בדיקה במרפאות חוץ פה ולסת ומומלץ גם לפנות לרופא אף אוזן גרון.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות