כאבי אזניים וקליקים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/02/2004 | 18:45 | מאת: דינה

שלום לד"ר פלד, מזה כשנתיים אני סובלת מכאבי אזניים.רופא אף אוזן גרון טוען שאין לי דלקת והמקור כנראה קשור לפרקי הלסת. אינני סובלת מקושי או כאב בפתיחת או סגירת הפה,לעומת זאת בשנה האחרונה אני סובלת מקליקים שממוקמים באופן אנכי בראש מעל האוזן. האם אזור זה קשור גם כן לפרקי הלסת ?ואם כן,מה ניתן לעשות? תודה מראש

13/02/2004 | 22:07 | מאת: תשובה

את מוזמנת ל.א.א.ג ושם יעזרו לך אני בטוח תרגישי טוב תכנסי לפורום א.א.א.ג

14/02/2004 | 20:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

כאשר מדובר בכאב מעל האוזן אין זה מיקומו האנטומי של אזור המפרק אבל לעיתים ישנה הקרנה של כאב מאזור המפרק ציינת שרופא אף אוזן גרון לא מצא פתרון, כדי לשלול בעית מפרק ע"י אבחנה קלינית במרפאות מפרקי לסת הממוקמות בבי"ח

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות