כאבים מעל שן 21

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/11/2006 | 15:30 | מאת: ניב

שלום לך שמי ניב ואני סובל מכאבים מעל שן 21 קרוב לנחיר השמאלי של האף הסיפור לפני שנה בספטמבר 2005 עשיתי ניתוח בארה"ב בשן הקדמית עשו לי אפיסקטומי והוציאו לי ציסטה גדולה משם שהיתה קרובה לנחיר השמאלי לאחר 3 חודשיים חזרתי לארץ ועשיתי טיפול שורש חוזר בשן שעברה אפיסקטומי (דצמבר 2005) הנפיחות שהיתה אומנם ירדה אך הכאבים נשארו עד היום ואני לא יודע מה לעשות כמובן שפניתי לרופא שלי שעשה לי טיפול שורש במשך כל התקופה הזאת ועשיתי גם צילום סיטי(אוגוסט 2006) והבאתי לו לראות את הצילום הסיטי שעשיתי , אך הוא אומר שאין מה לעשות. השאלה שלי היא מה אני אמור ליסבול מכאבים כל החיים? ואם אתה מכיר פרופסור לכרוגיית פה ולסת שאני יוכל להתיעץ איתו? בכבוד רב ניב

25/11/2006 | 20:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

לניב ! האם בצילומים החוזרים נראית חזרה של הציסטה? ד"ר הילה קליין

26/11/2006 | 14:35 | מאת: ניב

אני לא יודע אם היה אז הרופא שלי היה אומר לי וחוץ מזה אני לא יודע אם ציסטה רואים בצילום מכיוון שבניתוח הראשון גם לא ראו ציסטה רק לאחר שפתחו את המקום ראו ציסטה ראו רק שיש זיהום או דלקת ולכן פתוח וניקו וכו'. האם ישנם ציסטות שלא נראות בצילום? הרופא שלי חושד שנפגע לי העצב בעקבות הניתוח האם זה יכול להיות? האם הסתימה ששמו לי בפנים לוחצת על העצב וגורמת לכאבים(הסתימה רחוקה משורש השן בסנטימטר וקצת היא זזה בעקבות חדוש טפול שורש שעשיתי בארץ) אני מרגיש כאבים ושריפה במקום בנוסף הפה שלי התעקם אני לא יודע למי לפנות כבר האם תוכלי לעזור לי?(אני יכול לסרוק את הצלומים ולשלוח לך את את רוצה) תודה מראש ניב

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות