כאבי שיניים...ניתוח?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/11/2006 | 14:09 | מאת: שני

לפני כשבוע חשתי כאבי שניניים עזים בצד ימין עליון של הפב עשיתי צילום כולל של הפב כאשר רופא אחד אמר לי שיש לעשות מחדש טיפול שורש(שנעשה כבר) בשן שלפני שן הבינה ורופא אחר אמר לי שישי לעקור את שן הבינה שגורמת לכאבים מה גם שהיא עלולה לעקם לי בחזרה את השיניים(עברתי טיפול אורתודנטי בעבר) שאלתי היא האם עקירת שיני בינה לא תגרום לתזוזת השיניים העליונות ולהתעקמותן עקב מקום פנוי???...

25/11/2006 | 20:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

לשני לא סביר שזה יקרה , בד"כ קירת שן בינה נעשית כי אין לה מספיק מקום בלסת. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות