שתלים תוצרת ארה"ב לעומת שתלים תוצרת הארץ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/11/2006 | 08:38 | מאת: יפעת

בבדיקה לצורך ביצוע שתלים הוצע לבעלי ביצוע 6 שתלים בלסת התחתונה שלושה בכל צד עוד נאמר לו שיש אפשרות לשתלים תוצרת הארץ או תוצרת ארה"ב, ההפרש בינהם הוא כפול. מה ההבדל בין שתלים תוצרת הארץ לאלו המיוצרים בחו"ל והאם יש הצדקה למחיר הכפול? האם יש הבדל בצורת השיקום סוג המעבדה או התוצאה הסופית? האם שתל יקר יותר הוא בעל אורך חיים ארוך יותר? יש לציין שהרופא הוא כירורג פה ולסת רופא מומחה ומבחינת העבודה והטיפול אין כלל חשש. מה דעתך?

25/11/2006 | 20:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

ליפעת אני בטוחה שתשובתי לא תספק אותך אך ישנם שתלים טובים תוצרת הארץ ותוצרת חו"ל וישנם שתלים גרועים בארץ ובחו"ל. איננו נוהגים להמליץ על חברות מסויימות. ההצלחה של הטיפול תלויה במספר גורמים שבינהם גם סוג השתל אך גם עבודת המעבדה חשובה ואיכות השיקום הסופי. על כן אם בחרת ברופא מומחה ואת סומכת עליו או שמעת המלצות מהקרובים לך ,את יכולה לסמוך על דעתו בהצלחה ד"ר הילה קליין

06/01/2008 | 20:13 | מאת: עופרה

האם אפשר לעשות שתליםפ ללא צילום סיטי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות