עקירת שן כלואה בינה הקרובה לסינוסים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/11/2006 | 05:09 | מאת: יהודית

אני צריכה לעקור שן בינה כלואה כלואה הקרובה לסינוסים ואני "מתה מפחד" מפני שרופא נוסף שראה את הצילום הפנורמי אמר שזה קרוב לעין אני ממש פוחדת וזקוקה בדחיפות לעצה. הוא אמר דבר כזה עושים רק בבית חולים .אני רוצה כמובן רק מומחה , בקופת חולים אמרו לי תחפשי רופא מומחה{קופת חולים מאוחדת}אני לא מבינה אני צריכה ללכת לבית חולים לקבוע תור? ממש לא ברור לי . ואם בית חולים האם לפה ולסת צריך טופס 17? בקופת חולים אמרו לי שיניים זה לא כלול בקופה. אנא למי לפנות ,מה לעשות כי ברור לי שצריך לעקור.

15/11/2006 | 15:22 | מאת: יונה

לבתי 4 שיני בינה כלואות. הרופאה ממליצה לעקור את ארבעתן בהרדמה כללית. האם אי אפשר לעקור כל שן בנפרד בהרדמה מקומית? מה גם שאינה סובלת מכאבים בגלל שיניים אלו.

25/11/2006 | 20:04 | מאת: ד"ר הילה קליין

ליונה וודאי שניתן לעקור גם בהרדמה מקומית. האינדיקציה לעקירות שיני בינה הן כאשר הן גורמות לדלקות חוזרות, מסכנות את הטוחנות הסמוכות או מעורבות בתהליכים ציסטיים או גידולים בלסת. בברכה ד"ר הילה קליין

25/11/2006 | 20:02 | מאת: ד"ר הילה קליין

ליהודית שלום! עלייך לפנות למרפאות פה ולסת קרוב למקום מגורייך. לצערי בגלל שטיפולי שיניים אינם כלולים בסל הבריאות תאלצי לשלם על הבדיקה והטיפול. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות