בעיה קשה ! :(

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/01/2004 | 16:10 | מאת: רותם

שלום אני בת 18 ומזה זמן רב אני סובלת מכאבי מפרקים בלסת ובכלל בכל איזור הפה, בעיקר בצד שמאל, נוצר מצב שאני לא יכולה לפתוח כלל את הפה... ויש לי קנקים כאלה והם מאוד כואבים, היפנו אותי לרופאים שונים , גם לא.א.ג אבל אמרו לי שאני פורקת את הלסת, ובנוסף יש לי בלוטות רוק מוגדלות, מה הקשר? מה עושים לפתירון הבעיה המעיקה שיש לי? וממה זה נגרם? בתודה רותם!

29/01/2004 | 23:39 | מאת: דליה

עית

29/01/2004 | 23:50 | מאת: דליה

נולדה לי תינוקת עים בעיות נארולוגיות והיפתוניה בפנים בעיות נשימה

30/01/2004 | 00:54 | מאת: דליה

המשך טופלנו בבית חולים ברמבם במחלקת פה ולסת אצל סגן המחלקה ןהמליצו לנו לעשות ניתוח להרמת לסת בגלל שב amre ראו שיש חסימה וראו לנכון שכדאי לנתח וצריך לעשות חור בקנה הנשימה למשך תהליך ההחלמה בכדי שלו היבצר מצב של חנק מהבצקות. שאלתי בעצם היא העים טיפלתם בילדים עים מיגבלות כמו התינוקת שלי ועיםאתם אומרים בכנות עים הילד ישרוד או שאתם בשביל הניסיון מוכנים לנתח שמדובר במקרה שלו ניתקלים בו אפשר להקדיר את זה בתור מקרא נדיר בשביל הניסיון דרך אגב יצא לי להקיר אותך במחלקה . היה לי העונג בתודה דליה

30/01/2004 | 00:06 | מאת: דליה

נולדה לי תינוקת עים בעיות נארולוגיות והיפתוניה בפנים בעיות נשימה

14/02/2004 | 20:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רותם שלום, כפי שתראי בפורום עניתי מספר פעמים על בעיות במפרקי הלסת, סיפור של בלוטות רוק אינו נלווה לבעיות מפרק ויש לאבחן את הסיבה לנפיחות האם מדובר בבלוטות רוק בשני הצדדים במקביל? האם הנפיחות היא לפני זמן האכילה או בזמן האכילה? באיזה בלוטות רוק מדובר: מתחת ללסת שהן SUBMANDIBULAR או PAROTIS שהן באזור הקדמי לאוזניים ועד זווית הלסת התחתונה? אשמח לייעץ לך בהמשך ברגע שאקבל את כל המידע

01/05/2004 | 09:50 | מאת: רותם

SUBMANDIBULAR נדמה לי, וכיום לאחר שעברו מס' שבועות 2 הצדדים נפוחים... אבל ג'ולה גדולה, נפוח בצורה משמעותית...

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות