כאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/01/2004 | 22:44 | מאת: מעיין

לדוקטור שלום, יש לי כאבים בקרות מזה שלוש שנים 24 שעות ביממה. לאחר בירורים מקיפים לא נמצא דבר כולל CT MRI עיניים אף אוזן גרון וכו.. שמתי לב שאני כל הזמן מהדק בעוצמה גבוהה את השיניים רוב שעות היממה. נאמר לי שזה יכול להיות הבעיה ועשו לי סד אבל זה לא עזר (שמתי אותו למשך שבוע) האם יש פתרון נוסף לבעיה חוץמ סד? מה דעתך בהמון המון תודה מראש, מעיין (22)

13/02/2004 | 16:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב . ד לשבוע מאד מאד קצר לאבחנה , אנא נסי שלושה חודשים ואז תראי כיצד הדבר עוזר , אני מקוה שהונח סד קשיח ואת מקפידה על איזון סגר וטיפול פיזיוטרפי באזור באם אין שיפור ציני בפני שוב את כל הסיפור מחדש.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות