ריח רע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/01/2004 | 02:29 | מאת: ערן

לכל הדוקטורים הרלוונטים שלום, אני וכנראה גם הרבה אחרים סובלים מבעייה שפשוט גורמת סבל רב בחיים. אני מחפש ומחפש אחרי תשובה נורמלית מה עושים אם זה . לא יכול להיות שברפואה המודרנית אין פתרון לדבר הזה. וכן אני וגם הרבה אחרים עברו את כל הטיפולים האפשריים והחניכיים של כולנו מצויינות והמברשת ללשון עובדת נון סטופ ומי פה ומה לא, אך עדיין הריח מסרב להיעלם. אני מבקש, אפילו מתחנן לתשובות מדוייקות מה עושים, יקח כמה שיקח יעלה כמה שיעלה. תודה.

28/01/2004 | 07:01 | מאת: סובלת

זה אולי נשמע פשוט לעומת כל שאר החולאים, מה גם שא"א לומר שזה מסב כאב פיזי,אולם מי שמתמודד עם זה יודע כמה הסבל והקושי נוראיים. אתה לא יכול להנות מכלום. הבטחון העצמי הנמוך שלך- הוא תוצאה ישירה של זה... אתה לא יכול להתקרב לבני אדם מעבר לחצי מטר.... אלפי אנשים בריאים לחלוטין מסתובבים עם צרה שאף רופא עוד לא ידע לתת לה מענה. מי ששמע, ראה או קרא על פתרון (אבל פתרון! ולא עוד בדיקה לגילוי...אני לא יודעת מה) יעשה עם כולנו חסד אדיר!!!!!!

28/01/2004 | 13:39 | מאת: לסובלים !

לכו לטיפול בקופ"ח כללית - ישנם טיפולים לריח רע מהפה.

04/02/2004 | 19:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב הנושא של ריח פה הוא נושא כאוב אך לאחרונה התפרסמה כתבה בנושא ריח הפה בעזרת שני רופאים מהמחלקה שלי , הכתבה התפרסמה בעיתון המדעי מנטה של החודש הזה שפ גם ניתנים אפשרויות טיפול. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות