עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/08/2006 | 15:40 | מאת: שי

אני צריך לעבור עקירה וביצוע שתל. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש הבדלים בין שתל תוצרת הארץ לתוצרת חוץ. אם כן, מהם? 2. האם ניתן לבצע את העקירה והשתל באותו טיפול? אם כן, מה ההשלכות? תודה מראש, שי

31/08/2006 | 22:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשי שלום אין מניעה לבצע עקירה והשתלה מידית באותה ישיבה. אך יש לדעת שלא כל מקרה מתאים לכך. על כן מומלץ להתייעץ עם הכירורג המשתיל לפני ההשתלה ולדאוג שיציג בפניך את היתרונות והחסרונות בהשתלה מידית במקרה הספציפי שלך. לגבי שאלתך הראשונה אינני נוהג להציג ביקורת או להמליץ על חברות שתלים מסוימות באת זה . בברכה ד"ר מיכה פלד

04/09/2006 | 08:59 | מאת: שי

תודה על תשובתך. אני מבין ומכבד הנוהג שלא להמליץ או לשלול חברות, אם זאת הייתי שמח אם תוכל לתת לי מדדים כיצד לבדוק את איכות השתל, חומר ממנו עשוי תקנים שהוא עומד בהם וכדומה. תודה מראש, שי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות