תיקים בלסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/08/2006 | 14:47 | מאת: לי

מגיל 12 אני סובלת מתיקים בלסתות ולפעמים גם הן נתקעות לי היום אני בת 32 וזה ממש מפריע לי יותר מבעבר קשה לי ללעוס דברים ואצל רופא שיניים זה ממש בעיה להישאר עם פה פתוח הרבה זמן והלסתות נתקעות לי . בחורף הבעיה מחמירה וגם בפעילות גופנית ומאמץ האם זה גורם לנזק שיחמיר יותר ככל שאזדקן? צריך טיפול? אף פעם לא ראה אותי רופא בקשר לזה

31/08/2006 | 22:31 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללי פני לייעוץ במרפאות פה ולסת , ייתכן ויהיה ניתן לפתור את הבעיה , חבל לסבול בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות