צריבות בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/08/2006 | 11:52 | מאת: ran

מזה תקופה ארוכה הנני סובל משינה לא סדירה חלק מהסיבות הגורמות לכך מתבטאות בצריבות חזקות בלשון במהלך שינה עמוקה צריבות אילו גורמות לי להתעורר וכשאני מסתכל על הלשון אני ממש רואה את האיזור שנצרב כאדום כמו עקיצה . חשוב לצייו כי תופעה זו נגרמת רק במהלך השינה?? שאלתי: האם תופעה זו מוכרת?? מה הסיבות לכך?? והאם יש דרך למנוע?

20/09/2006 | 21:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

לרן ייתכן שכשאתה ישן הנך נושם בעיקר מהפה , מה שיכול לגרום ליובש פה ולתחושת צריבה. מכל מקום צריבה בלשון ובפה הינו סימפטום של מגוון גורמים ובמידה וזה מציק לך כדאי לברר זאת אצל מומחה ברפואת הפה או בפה ולסת. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות