חוסר יציבות וסחרחורות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/08/2006 | 23:21 | מאת: עידן

שלום רב ! הנני בן 30 מזה כ-5 שנים אני סובל מחוסר יציבות המלווה בלחצים בראש התחושה מזכירה הליכה של שיכור. במהלך התקופה הארוכה הנ"ל ביצעתי סדרת בדיקות מקיפה הכוללת MRI ו-CT ועוד בדיקות נוספות.ביקרתי אצל מיטב הנוירולוגים והנירוכירורגים וכולם בדיעה אחת שמבחינה נירולוגית אין כל בעיה. האם ייתכן כי בעיה בלסת גורמת ללחצים בראש ולחוסר היציבות? בתודה מראש, עידן

20/09/2006 | 22:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

לעידן לעיתים בעיה שמקורה במפרקי הלסת יכולה לתרום לכאבי ראש , סחרחורות, כאבי פנים וצילצולים באזניים בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות