התקפה על חלל הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/08/2006 | 18:48 | מאת: אלונה ש.

הי ביום חמישי האחרון בערב החלה ההתקפה - פצע יש מאין ,נולד אצלי בחיך שם למעלה בצד שמאל. לא ייחסתי חשיבות. בקיצור, הכאבים בזמן האכילה בלתי נסבלים - סיוט. שני רופאים כבר עברתי. הראשון המליץ אורקורט - מה שלא עזר במשך 3 ימים. השני דקטארין... לא עוזר המצב מחמיר ואני חסרת אונים. היום הופיע פצע חדש על הלשון מצד שמאל...והוא מחמיר על הכאב הזה. מתי , אם בכלל אחזור לאכול פלאפל\ סושי\ספגטי\עוגה כמו בת אדם נורמלית... HELP תודה.

20/09/2006 | 22:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאלונה אני מניחה שעד היום הפצעים חלפו , ייתכן ומדובר באפטה וישנם תכשירים שונים למריחה ולהקלה על הכאב ( התייעצי בבית המרקחת) . במידה ועדיין ישנם פצעים בפה פני לבירור במרפאות פה ולסת . בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות