השתלה--"שן בעלת שני שרשים."

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/08/2006 | 13:50 | מאת: לוז

לדר' פלד שלום. יש לי שן טוחנת שמתחתיה אפצסים מוגלתיים. יש צורך לעקור ולשתול במקומה שתל. לשן הזו שני שורשים, רופא אחד יעץ לשתול שתל אחד, ורופא אחר - שני שתלים. במקום כל שורש, שתל. מה דעתך? האם נחוצים שני שתלים, שתל לכל שורש? (לשן אחת) בתודה לוז.

20/09/2006 | 22:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

ללוז שלום ההיבטים שיקבעו האם ניתן להסתפק בשתל בודד או שהמקרה מחייב שני שתלים הינם היבטים שיקומיים ולא כירורגים. פנה לפורום לשיקום הפה או היוועץ ברופא המשקם ( מי שיבצע את הכתרים העתידיים) בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות