שאלות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/08/2006 | 21:24 | מאת: ליאת

אני בת 22 וכשהייתי בצבא התחילו להופיע אצלי ציפצופים באוזנים הייתי אצל רופא א.א.ג . והוא בדק לי את האוזנים את והכול ניראה תקין ,מלבד שיש לי ירידה בשמיעה בנסוף הרופא ערך לי בדיקות בלסת התחתונה והלסת ניראתה שהיא מוסטת לצד שמאל .בנסוף לכך היו חסרות לי 2 שינים קדמיות כתוצאה מרווחים אז הוספתי גם שתלים 2 קדמים בלסת העליונה במספר שיינים 12 ו22 . שאלותי הם: מימה יכולים להיות הכאבים החזקים באוזנים ? וגם אוזנים סתומות לא רק בזמן נסיעה בכלל ? ובכלל ציצופים באוזנים ואף כאבים בפנים האוזן מימה זה יכול להיות?? בגיל קטן סבלתי מהרבה דלקות אוזנים ממשכות יש קשר בכלל.?

20/09/2006 | 22:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

לליאת ייתכן ומקור הכאבים הינו במפרקי הלסת , פני למרפאות המתמחות בסגר ומפרקי לסת. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות