צוואר שמאלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/08/2006 | 09:55 | מאת: אברהם ס.

שלום לרופא איני יודע לאיזה רופא אני אמור להפנות שאלתי זו לכן אבקש את הפניתכם מזה כחודשיים בתדירות של כ- 3 פעמים בשבוע אני מרגיש מיחוש באיזור הצואר השמאלי הדבר מתבטא בהרגשה של רצון להקיא כמו כן הרגשה של לפני עילפון ובהזעה מרובה. כמו כן בהרגשה של חוסר שליטה,הכוונה שברגע שזה מופיע אני חייב לשבת עד ש"ההתקף" חולף. אני מודאג ואיני יודע מה עלי לעשות. פניתי לפני המלחמה לרופא המשפחה והוא הפנה אותי לרופא א.א.ג. כמו כן לקרדיולוג. בגלל האירועים עדיין לא הצלחתי לראות רופא. אני מבקש את עזרתכם תודה אברהם

07/08/2006 | 09:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאברהם אני מסכים עם החלטתרופא המשפחה. התכתבות בפורום לא תפתור את הבעיה גש לבדיקה , ישנם מוקדים של קופ"ח שעובדים גם בזמנים אלו. ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות