טעם מר בפה.... ?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/07/2006 | 11:24 | מאת: יניב

שלום לכם אני פונה אליכם בנושא למרות שאני לא כל כך בטוח שזה הפורום ובכל זאת... בכדי להבהיר את העניין , לפני שבועיים עברתי טיפול שיניים (כתר) ובפה יש לי סתימות נוספות. לא יודע אם זה קשור לסתימות או לכתר אבל בשבועיים האחרונים יש לי טעם מר בפה כאשר אני אוכל או שותה( חוץ ממים) , הטעם מגעיל ולא סימפטי וכמו שאני עם סבון בפה או איזה משחה. חשבתי שאולי זה ממערכת העיקול ולא מהסתימות. בלי כל קשר אבדוק גם את עניין הסתימות אלא אם יש איזשהי כן אבחנה של טעם מר בפה כתוצאה מהן אבל האם קיימת השפעה ממערכת העיקול ? תודה מראש יניב

07/08/2006 | 10:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליניב טעם מר בפה יכול לנבוע מבעיות שיניים, חניכיים , מערכת העיכול ומבעיות א.א.ג. כדאיל לשלול בראשונה בעיות ממקור חלל הפה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות