בעיות במפרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/07/2006 | 13:28 | מאת: danale

שלום שמי דנה, לאחרונה אני חשה בתופעה של אטימות באוזניים. הייתי אצל רופא אא"ג שהפנה אותי לבדיקת שמיעה. השמיעה נמצאת תקינה, הוא אמר שייתכן שזה נובע מבעיות במפרקי הלסת. היום ביקרתי אצל רופאת משפחה שבדקה את מפרקי הלסת שלי וחשה שיש איזושהי בעיה. היא הפנתה אותי לרופא פה ולסת. היא אמרה שלעיתים נותנים סד לילה כדי "לסדר" את הלסת. האם בעיות במפרקי לסת הן משהו פתיר? או שלעד אסבול מבעיות לסת? אילו טיפולים מוצעים בד"כ? אשמח לתשובתכם תודה דנה

04/08/2006 | 08:38 | מאת: רועי בחנוף פזיותרפיסט לסת

כדאי לנסות פזיותרפיה, מאוד יעיל במקרי כאב, הפרעת תנועה ורעשי מפרקי הלסת. רועי בחנוף 0522386886

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות