נפיחות בשפה-לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/07/2006 | 12:55 | מאת: דפנה

שלום רב בעקבות נפיחות בשפה שנמשכת כבר חודשיים עשו לי בדיקת ביופסיה תחת הרדמה בשפה. למרות שעברו יומיים השפה עדיין נפוחה, קשה לי לאכול ולחייך והתפרים מציקים (אני גם לא יודעת אם מדובר בתפרים נספגים או לא- החוט לבן, התפרים נעשו בחלק הפנימי של השפה- ביופסיה מבלוטות הרוק).כמו כן קשה לי לדבר (בעיקר עיצורים שפתיים) ולשלוט על הפרשת הרוק... ועכשיו לעניין- יום א' יש לי ראיון עבודה חשוב. האם יש דרך כל שהיא לזרז את ההחלמה על ידי הורדת הנפיחות והתחושה המציקה? (שביקשתי להפגש עם רופא נאמר לי שיוכלו לקבל אותי רק עוד שבוע, ורופאת המשפחה נתנה לי אופטלגין שלא ממש טרחתי לקחת כי אין כאב חזק אלא בעיקר תחושה מציקה) בתודה.

07/08/2006 | 10:02 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדפנה לצערי לגוף יש את זמן הריפוי שלו בין שבוע לעשרה ימים, אולי כדאי לדחות את הראיון?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות