תזוזה במבנה השניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/07/2006 | 00:35 | מאת: ליאת

לפני כשלוש וחצי שנים ביקרתי אצל רופא שיניים אשר עשה לי סתימה. הסתימה לא הייתה מותאמת לסגירת השיניים שלי, אך הרופא אמר שזה יתסדר. במהלך מספר ימים לא יכולתי לסגור את השניים. עד שהחלטתי ללכת לרופא אחר שחידד לי את הסתימה כך שתתאים למבנה הפה שלי, אך עדיין לא הצלחתי לסגור את השניים כמו קודם. מכאן והילך, השניים שלי שהשורה העליונה הייתה נסגרת על השורה התחתונה, החלו להשתנות. השורה התחתונה התחילה להיכנס פתימה באופן טבעי, תהליך שהיה מלווה בכאב ובתחושות אי נעימות. עד היום, כעבור 3.5 שנים, אני עדיין מרגישה חוסר נעימות בעת סגירת הפה. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו על מנת להחזיר את מבנה השיניים לקדמותו, גם כן באופן טבעי, ללא צורך בגשר? אולי קיימים איזושהם תרגילי פה שניתן לעשות? הודה לך מאוד עם תוכל לייעץ לי תודה ליאת

07/08/2006 | 10:08 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליאת פני בשאלה לפורום לרפואת שיניים ושיקום הפה בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות