התחייבות לרמב"ם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/11/2003 | 22:39 | מאת: בירור

שלום, רציתי לברר כיצד ניתן לקבל הפנייה למח' שלך ברמב"ם דרך מכבי? האם מדובר בפרוצדורה פשוטה? מי מפנה? רופא משפחה?

06/12/2003 | 21:52 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למרפאות פה ולסת ניתן לקבל הפניה מרופא משפחה דרך קופ"ח, או הפניה ע"י רופא שיניים וכן באופן עצמאי. הבדיקה כרוכה בתשלום ,ניתן לקבל התחייבות דרך קופ"ח במידה ומדובר בבעיה הכלולה בסל הבריאות אחרת התשלום יבוצע ע"י הנבדק.

06/12/2003 | 21:52 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למרפאות פה ולסת ניתן לקבל הפניה מרופא משפחה דרך קופ"ח, או הפניה ע"י רופא שיניים וכן באופן עצמאי. הבדיקה כרוכה בתשלום ,ניתן לקבל התחייבות דרך קופ"ח במידה ומדובר בבעיה הכלולה בסל הבריאות אחרת התשלום יבוצע ע"י הנבדק.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות