פצעים בפה ועל הלשון דחוף עזרה הרבה זמן סובלת בשקט

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/07/2006 | 14:27 | מאת: כלנית

שלום! אני פונה אליכם בקשר לבעיות של פצעים בפה ובלשון שיש לדודה שלי מסכנה היא סובלת כבר הרבה זמן לפני שבועיים עשו לה ביופסיה מהחניכיים ואתמול עשו לה ביופסיה גם מהלשון היא לא מסוגלת לאכול כמעט כלום (וירדה הרבה במשקל) הרופאים חושבים שזה פליוס או פלמוס משהו כזה שקשור במחלת עור אבל הם אומרים שיהיו יותר חכמים לאחר התוצאות של הביופסיות. אשמח לקבל את תגובתכם בנושא עם ידוע משהו. תודה מראש

07/08/2006 | 10:25 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לכלנית ישנן מחלות עור רבות המערבות את חלל הפה, חבל לעסוק בניחושים, המתיני לתשובת הביופסי ולאחר מכן דודתך תטופל בהתאם. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות